Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εύκολα Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα με Γλασο!!!




Ζύμη:
140 γραμμάρια αλεύρι
100 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
50 γραμμάρια αμύγδαλα ή καρύδια ψιλοκομμένα (* προαιρετικά)
30 γραμμάρια ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού βανίλια
1 φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη

Γλασο:
3 κ.σ. ζεστό νερό

2 1/2 φλ. άχνη ζάχαρη




Δουλεύουμε το μείγμα με το χέρι να γίνει ομοιογενές.
Παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη στο χέρι και πλάθουμε μπισκοτάκια σε ότι σχήμα μας αρέσει.
Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 18-20 λεπτά.


Βάζουμε σε μπολ το νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά την άχνη μέχρι να γίνει πηχτό ώστε να απλώνεται.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμα για να γίνει πιο κρεμώδης
Το βάζουμε σε κορνέ και κάνουμε σχήματα πάνω στα μπισκότα, όταν θα έχουν κρυώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου