Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Carrots My Favorite Ingredient!!!


Parmezan Carrots



1 κιλό καρότα κομμένα στη μέση
2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα


Τοποθετούμε τα καρότα σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε δυνατή φωτιά, στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή, και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 15 λεπτά. Στραγγίστε.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά.
Πασπαλίστε το τυρί παρμεζάνα στην κορυφή. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα,ανακατέψετε τα καρότα. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για άλλα 2 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου