Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Sunday Dinner!!!


Μπουκιές Κοτόπουλο





3 στήθη κοτόπουλου (φιλεταρισμένα)
1 φλιτζάνι τρήμα ψωμιού ( ή φρυγανιά)
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο βασιλικό
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο


Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές (μέτριες).

  Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε  το ψωμί,το τυρί,το αλάτι,το θυμάρι και το βασιλικό ανακατέψτε καλά.

  Λιώστε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.

  Βουτήξτε τα κομμάτια κοτόπουλο στο λιωμένο βούτυρο και μετά στο με μείγμα με το ψωμί.

  Τοποθετήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ελαφρώς λαδωμένο φύλλο ψησίματος και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
  
Σερβίρετε με σος γιαουρτιού.(Γιαούρτι ανακατεμένο με γλυκιά πάπρικα και 2 κουταλιές μαγιονέζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου