Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Fall's soup!!!


Carrot soup



Υλικά (για 6 άτομα)

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κάρι
2 καρότα, ψιλοκομμένα
4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
2 φλιτζάνια νερό

Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και να γίνει ημιδιαφανές. Ανακατέψτε το κάρυ. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρότα και ανακατεύετε . Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα περίπου 20 λεπτά.
Μεταφέρετε τα καρότα και το ζωμό σε ένα μπλέντερ και λιώστε τα μέχρι να γίνουν πουρές. Ρίξτε πίσω στην κατσαρόλα. Αραιώστε το με νερό όσο θέλετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου