Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Saturday night fan dinner!!!!


Kοτομπουκιές



Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
3 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. μαγιονέζα
χυμό από 1 πορτοκάλι
Αλάτι - Πιπέρι
Φρυγανιά

Για τη σως:
4 κ.σ. μαγιονέζα
1-2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα


Αρχικά, κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και τις αλατοπιπερώνουμε.
Σ' ένα μπολ ανακατέβουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκαλιού και προσθέτουμε και το κοτόπουλο.
Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
Το αφήνουμε πάνω απο 1 ώρα. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε στο ψυγείο τόσο πιο νόστιμο γίνεται.
Όταν είμαστε έτοιμοι να ψήσουμε το κοτόπουλο, βάζουμε σ' ένα πιάτο τη φρυγανία και πανάρουμε τις κοτομπουκιές. Τις τοποθετούμε σ' ένα ταψάκι την μια δίπλα στην άλλη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200 βαθμούς, για 30 λεπτά περίπου.
Εν το μεταξύ, φτιάχνουμε και τη σως που θα συνοδέψουμε τις κοτομπουκίες.
Σ'ένα μπολάκι ανακατέβουμε την μαγιονέζα, το γιαούρτι και την μουστάρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου